No to pokażę Wam mój stroik...zrobiony dziś Stoi u mnie w pokoju
wywołana do tablicy , pokazuję swój zeszłoroczny patent. w wersji skromnej, bo wianeczki nieduże, ale wystarczy dostosować metodę do swoich potrzeb. Wstążkę łączącą dwa wianki dla większej stabilności przykleiłam jeszcze od góry na drzwiach taśmą klejącą - nic nie było widać
Jakie cudeńka robicie , wszystkie dzieła podziwiam i uwielbiam takie ozdoby Dzisiaj i ja zrobiłam wianek, ale nie miałam w domu wstążeczek, żeby coś się zwieszało, jutro kupię i doczepię Najpierw była wyprawa po gałązki brzozowe. Zielone i czerwone z własnego ogródka. Wszystkie dodatki znalazły się w domu z ozdób z ubiegłych lat. A tak powstawał
i dalej dołożyłam jeszcze szyszki, a może je odczepić ? Wszystkie dodatki przymocowałam cieniutkim, miedzianym drucikiem. Brakuje czegoś zwisającego, nic ciekawego nie znalazłam w domu, więc jutro coś dokupię, pewnie jakieś zwisające wstążeczki w kolorze złota.
Dziękuje Wam wszystkim za odwiedzinki i miłe słowa skierowane do ogrodu jak i zdjęć, miło się robi jak się takie wypowiedzi czyta. Dziękuję za mikołajki Hani, Bożence i Krysi bardzo serdecznie. Niestety ostatnio nie miałam zbytnio czasu na ogrodowisko, jednak znalazłam czas na odstresowanie się i zrobiłam wianki świąteczne to jeden z nich. Oczywiście szukając inspiracji w internecie i tak trafiłam na Ogrodowisko 01. 02. 03.
04. 05. 06.
07. 08. 09.